Everyday on suomalainen luottoja antava yritys, joka kuuluu myös useiden muiden tapaan osaksi OPR-Vakuus Oy:tä. Everyday mainostaa itseään ”kuin luottokorttina puhelimessa”. Everyday on noussut selvästi esiin mm. Big Brother – tv-formaatin yhteistyökumppanina.

Siirry heti: Everyday.fi >>

Kuten vastuullisen tämän alan yrityksen tapoihin kuuluu, myös Everydayn sivuilta on löydettävissä helposti rekisteriseloste, käyttöehdot, luoton myöntöehdot ja tietoa pikavippien ja lainojen ottamisesta ja niiden vaaroista mikäli taloudellinen tilanteesi on erittäin huono. Yritys ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

MITEN PALJON LAINAA VOI SAADA?

Everydayn lopullisesta lainan myöntösummasta on hieman vaikeaa päästä ensi alkuun perille. Suurempien lainan hakijoiden kannattaa siis kääntyä toisten yritysten puoleen. Everyday mainostaa antavansa lainaa enintään 1000€, mutta sivustolla haettavan lainan enimmäismäärä on kuitenkin 300€. Lainoja voi yhdistellä niin, että ottaa esimerkiksi ensin 100€, sitten lisää 150€ ja halutessaan vielä loput 50€. Kerrallaan henkilöllä ei voi kuitenkaan olla lainoja yli 300€.

Sivustoilla on tapahtunut uudistuksia alkusyksyn 2011 aikana, ja kaikkia oleellisia tietoja muutoksista ei ole vielä päivitetty sivuille. Mikäli sinulla on siis epäselvyyksiä lainojen tai luottorajojen suuruudesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.LAINAN HAKEMINEN
Everyday myöntää lainoja 18-75 vuotiaille suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaa voi hakea joko kätevästi everyday.fi – sivustolla tai tekstiviestitse. Kun tili on luotu, lainan hakeminen on aina helpompaa ja yksinkertaisempaa.

Yritys lupaa tilisiirrot reaaliaikaisesti Osuuspankin, Sampon, Säästöpankin (+ POP), Handelsbankenin ja Tapiolan tileille. Muiden pankkien tileille siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

LAINAN MAKSAMINEN

Everyday :lta otetut lainat voit maksaa takaisin enintään kolmessa erässä (kutsutaan sivustolla osamaksumahdollisuudeksi). Erät ovat tasalyhenteisiä, kuitenkin vähintään 50€. Jokaisen laskun laskutuslisät peritään erikseen, ja ne kasvavat erien enetessä. Laskut lähetetään sinulle postitse, ja voit jo laskun saatuasi päättää monessako erässä tahdot maksaa.

Ota Everyday-lainaa tästä >>