Ferratum on Ferratum Finland Oy:n oma, täysin suomalainen yritys. Ferratum mainostaa itseään maailman rehellisimpänä pikalainafirmana. Sivustosta saakin hyvin luotettavan kuvan johtuen juuri avoimuudesta, ja siitä että kaikki tarpeelliset tiedot on helppo löytää, kuten esimerkiksi lainaehdot, laina-ajat, korot, rekisteriseloste jne. Huonona puolena tulee sanoa, että pikavippien haittapuolista ei juuri yrityksen markkinoinnissa tai sivustolla hiiskuta.

Lainaa myönnetään täysi-ikäisille ja luottohäiriömerkinnättömille Suomen kansalaisille. Ferratum toimii tosin useissa muissakin maissa, mukaan lukien muutamat pohjoismaat, baltian maat ja etelä-Euroopan useat maat. Jatkuva laajentuminen on mahdollistanut korkojen alentamisen, sekä tunnettavuus on eräänlainen tae siitä, että ihmiset ovat pitäneet ko. Yritystä hyvänä ja luotettavana. Ferratum on tuonut itseään esille myös mm. televisiomainoksilla.

Suuren luottamuksen tähän yritykseen antaa se, että kaikissa tilatuissa lainoissa on lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus, eli oikeus purkaa tekemänsä kauppa niin halutessaan – tosin tässä vaiheessa on maksettava korot siltä ajalta, kun varat ovat olleet lainanhakijan käytettävissä.

MITEN PALJON LAINAA VOI SAADA?

Ferratumi myöntää uusille asiakkailleen lainaa enintään 400€, ja vanhoille, maksunsa hyvin maksaneille jopa 1000€. Vähimmäislainamäärä on 50€.

Ferratumin sivuilta voit hakea lainaa kätevästi kirjautumalla sisään (vaatii rekisteröinnin), ja saat nopeasti henkilökohtaisen tarjouksen millaisen lainasumman voisit saada. Ferratum tarjoaa muiden pikavippifirmojen tapaan myös mahdollisuuden hakea lainaa sekä puhelimitse soittamalla, että tekstiviestillä.

LAINAN MAKSAMINEN

Ferratumin kotisivuilta löytyy helppo taulukko lainojen maksuista, todellisista vuosikoroista, sekä takaisin maksettavista summista. Taulukko on asiasta tietämättömämmänkin helppo ymmärtää.

Maksuajat Ferratumilla vaihtelevat 15 ja 90 vuorokauden välillä. Erät ja maksuajat riippuvat lainaamastasi summasta. Esimerkiksi alle 200€ :n lainat maksetaan aina takaisin yhdessä erässä. Kaikki lainasummat myös useammalla erällä on luonnollisesti Suomen kuluttajalain mukaisesti mahdollista maksaa pois heti halutessaan, ilman sovitun loppulaina-ajan mukaisia kuluja.