Freedom Rahoitus on toiminut Suomessa jo pitkään. Freedom on Suomen ainoa lainoja välittävä yritys. Yrityksellä on toimintaa myös muun muassa Ruotsissa ja Norjassa. Palvelussa voit kätevästi kilpailuttaa lainasi, yhdistää vanhat lainasi yhdeksi uudeksi tai hakea suoraan lainaa myös Freedomilta.

Siirry: Freedom Rahoitus >>

Palvelu on luotu helpottamaan oikean ja itselleen sopivimman luottoyrityksen löytämistä. Yritys huolehtii hintavertailusta ja auttaa löytämään sinulle parhaimman lainan. Parasta palvelussa on, että se on asiakkaalle täysin maksuton – kaikki kulut mitkä palvelun käyttämisestä tulee, maksaa suoraan luottoyhtiö Freedom – rahoitukselle.

Yrityksen sivuilla on lainalaskuri, joka antaa suuntaa antavia tietoja lainoista, niiden kuluista ja maksueristä. Huomioithan että lopullisen, todellisen tarjouksen saat yritykseltä itseltään.

MITEN PALJON LAINAA VOI SAADA?

Freedom – rahoitus tarjoaa asiakkailleen lainoja 500€ :sta jopa 20 000€ :n. Freedom – rahoitus etsii sinulle riittävästi luottoa myöntävän yrityksen tarpeisiisi. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Lainan korot ja kulut riippuvat lainan myöntäjästä ja lainan suuruudesta. Freedom – rahoitus antaa sinulle aina yksilökohtaisen tarjouksen.

LAINAN HAKEMINEN

Lainahakemuksen voi tehdä suoraan Freedom – rahoituksen kotisivuilla osoitteessa freedomrahoitus.fi tai puhelimitse soittamalla yrityksen asiakaspalveluun.

Lainan hakijan on oltava luottotiedoiltaan moitteeton suomen kansalainen, sekä vähintään 24-vuotias. Lainaa voi myös hakea toisen, samassa taloudessa asuvan ihmisen kanssa yhdessä, jolloin lainan saantimahdollisuudet ovat yleensä paremmat ja tarjous myös yleensä parempi.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen, yritys ottaa sinuun yhteyttä kilpailutettujen lainatarjousten kanssa. Asiakaspalvelijat kertovat sinulle maksuehdoista, maksueristä ja luoton todellisista kuluista ja koroista, jonka jälkeen voit päättää halustasi ottaa lainan. Lainahakemuksen jättäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa.

LAINAN MAKSAMINEN

Lainat maksetaan takaisin tasaerissä (joko tasalyhennys tai annuiteetti). Maksutavasta ja erien suuruudesta voit sopia lainaneuvottelijan kanssa. Sopimukseen merkitään aina lainan kokonaissuuruus ja sovitus lyhennyserät. Lainan maksuaika riippuu lainan suuruudesta. Normaali maksuaika on 1-12 vuotta.

Ota Freedom-lainaa tästä >>