Joustolaina on ruotsalainen yritys, joka on osa isompaa konsernia nimeltä Collector Credit AB. Collector Credit AB toimii jo Suomen lisäksi Saksassa, Norjassa ja Ruotsissa. Lainaa voit hakea 1000-4000€ ja maksuaikaa lainallesi jopa 1-4 vuotta!

Siirry: Joustolaina.fi

Joustolaina erottuu muista laina- ja paikavippipalveluista niin, että maksuaika on huomattavasti pidempi (1-4 vuotta) ja lainasummat ovat myös korkeammalla kuin pienempien pikkavippiyritysten. Vaikka yritys toimiikin pitkältä osin samalla tavalla kuin pikavippiyritykset, ei tämän yrityksen lainoja voi kuitenkaan täysin pikavipeiksi rinnastaa.

Yritys lahjoittaa jokaisesta lainasta 1€ hyväntekeväisyyteen.

MITEN PALJON LAINAA VOI SAADA?

Joustolaina tarjoaa lainaa 1000-4000€ aina tuhannen euron välieroin. Useista muista yrityksistä poiketen Joustolainalla ei ole porrastettua ikävaatimusta lainojen saamiseen, vaan ikäraja on vakiona melko korkea suuresta lainasummasta johtuen.

JOUSTOLAINAN HAKEMINEN

Joustolainaa voi hakea kuka tahansa 25 vuotta täyttänyt suomen kansalainen, jonka vuositulot ovat vähintään 15 000€. Huomioithan että luonnollisesti myös luottotietojen tulee olla kunnossa lainaa hakiessasi.

Lainan hakeminen on myös hieman mutkikkaampaa kuin pikavippien tekstiviestitilaukset: lainahakemuksen täytettyäsi se on tulostettava ja allekirjoitettava, ja lähetettävä Joustolaina – yritykselle. Mukaan tulee liittää viimeisin palkkatodistus (tai eläkepäätös tms) sekä kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Näiden toimituksesta ei tarvitse maksaa postimaksua, eli lainan hakeminen on maksutonta on päätös sitten kielteinen tai myönteinen.

Kiireisimpään lainantarpeeseen tämä yritys ei sovellu, sillä kun tarvittavat dokumentit on toimitettu, yritys lupaa rahat tilille n. 10 vuorokauden kuluessa lainan myöntämisestä. Yhdellä henkilöllä voi olla kerrallaan vain yksi laina.

LAINAN MAKSAMINEN

Joustolainan voit maksaa takaisin haluamassasi syklissä, vuoden, kahden, kolmen tai neljän maksuajalla. Jokaisen maksun ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa. Lyhennysvapaan vuoden aikana maksetaan kuitenkin tilinhoitomaksut ja koron, eli mikäli sinulla on mahdollisuus aloittaa lainan maksu heti, se kannattaa käyttää. Huomioithan, että lyhennysvapaita kuukausia ei ole mahdollista saada tältä luottoyritykseltä.

Voit myös koska tahansa maksaa kerralla koko loppulainan pois ilman erillisiä kuluja tai maksuja.

Ota Joustolainaa tästä!