Nopsalaina on ulkoasultaan hieman erilainen pikavippejä tarjoava yritys.

Nopsalaina asettaa pikavippien hakijoille hieman suurempia vaatimuksia kuin muut vastaavat pikavippiyritykset, joka on myös perusteltavissa lainojen suuruudella. Nopsalainasta pikavippiä hakevan tulee olla täysi-ikäinen ja kuukausitulojen tulee olla todistettavasti vähintään 1000€. Tämä toisaalta mahdollistaa ja vahvistaa todennäköisyyttä lainan takaisin saamisesta.

Siirry: Nopsalaina.fi

Sivustolla on nähtävillä suuntaa-antava taulukko lainaeristä ja niiden takaisin maksetusta summasta kuluineen. Sivustolla on myös eritelty kunkin suuruisen summan tilinhoitomaksut, sopimusmaksut ja avausmaksut. Nopsalaina – sivuilla on tämän lisäksi myös erillinen lainalaskuri, sekä eriteltynä taulukkona yrityksen ottamat kulut tietyistä toimenpiteistä lainoihin liittyen. Näin ne on asiakkaan helppo löytää.

Ikävä kyllä, myös tältä sivustolta löytyy huonommin tietoa pikavippien varjopuolista, vaaroista ja maksamatta jättämisen seurauksista.

MITEN PALJON NOPSALAINAA VOI SAADA?

Nopsalaina tekee suurimman eron kilpailijoihinsa tarjoamalla asiakkailleen jopa 6000€ pikavippejä. Lainaa voi hakea vähintään 500€, eli pientä pikavippiä tarvitsevalle tämä ei ole ehkä otollisin paikka. Suuremman rahantarpeen iskiessä Nopsalaina on kuitenkin hyvin varteen otettava vaihtoehto.

Yli 18-vuotiaat saavat lainaa korkeintaan 500€, 22-26-vuotiaat saavat lainaa enintään 3500€. Yli 26-vuotiaat voivat hakea lainaa jopa 6000€ suuruisesti. Nopsalaina tarjoaa myös yli 6000€ :n lainoja, mutta näihin tarvitaan takaaja.

NOPSALAINAN HAKEMINEN

Nopsalaina – pikavippien hakeminen eroaa melko lailla muista palveluista. Nimittäin lainahakemus jätetään verkossa, ja ko. Yrityksen laina-asiantuntija ottaa yhteyttä lainahakemuksen jättäjään sopiakseen lainasta. Useat muut palvelut ovat automatisoineet tämän osion. Lainahakemuksen voi tehdä myös Helsingin toimipisteissä.

Yhteydenoton mukana on toimitettava tiliotteet ja palkkakuitit viimeisen 3 kuukauden ajalta. Tämä vähentää yrityksen asiakaskastia melko paljon, sillä monesti pikavippiä haetaan nopeaan rahan tarpeeseen, eivätkä asiakkaat koe haluavansa keskustella enempää taloudellisesta tilanteestaan. Toisaalta toimintatapa taas on ihmislähtöisempi ja auttaa kohtaamaan taloudellisista ongelmista kärsivien tilannetta.

MAKSAMINEN

Lainoja lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Vuoteen on mahdollista saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta.

Ota Nopsalainaa 500-6000€ tästä!