Ostosraha.fi tarjoaa erittäin nopeita pikavippejä – ne voi saada tililleen jopa 15 minuutissa lainahakemuksen jättämisestä. Ostosraha.fi on suomalainen yritys, ja toimii osana suurempaa OPR-konsernia. Palvelusta voit saada lainaa 400-2500€ ja lainallesi maksuaikaa summasta riippuen 1-36 kuukautta!

Siirry heti: Ostosraha.fi >>

Ikärajoitteena Ostosraha.fi – palvelusta pikavipin hakeminen on 21-75 vuotta. Näin ollen ikäraja on korkeampi kuin monissa muissa palveluissa. Lainaa hakiessasi et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Ostosraha.fi – pikavippien korko on aina kiinteä 19%. Korko pysyy samana koko laina-ajan, joten yllätyksiä ei tältä suunnalta ole luvassa. Tilin avausmaksu on 80€, mutta yli 1000€ pikavipeissä tilin avausmaksu on 120€. Tilin hoitokulut ovat 5€ /kk.

Yrityksen sivuilta on myös löydettävissä helppokäyttöinen lainalaskuri, josta voit tarkistaa haluamasi pikavipin suuruuden ja kustannukset. Näin saat helposti heti tiedon, paljonko pikavippiä ottaessasi joudut maksamaan takaisin ja mikä on lainasi korkoprosentti ja maksuaika.

Miinuksena tältä sivustolta löytyy huonommin tietoa pikavippien varjopuolista, vaaroista ja maksamatta jättämisen seurauksista.

MITEN PALJON PIKAVIPPIÄ VOI SAADA?

Ostosraha.fi tarjoaa pikavippejä 400-2500€ suuruisia summia. Pienempien summien tarvitsijoille tämä palvelu siis ei ole aivan omiaan.

PIKAVIPIN HAKEMINEN

Ostosraha.fi – palvelu mainostaa maksavansa pikavipit jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Näin ollen tämä on erittäin nopea palvelu. Pikavipit haetaan Ostosraha.fi – sivustolla automaattisen lomakkeen kautta. Sopimus on sitova kun lainahakemus on sähköisesti allekirjoitettu (tunnistautuminen omilla verkkopankkitunnuksilla).

Ostosraha.fi pidättää itsellään oikeuden tarjota myös haluttua pienempi pikavippi, ja määrätä tälle maksuajaksi taulukon mukaan pisin mahdollinen maksuaika.

PIKAVIPIN MAKSAMINEN

Tästä palvelusta tilattujen pikavippien maksuaika on 1-36 kuukautta. Maksuaika on siis kohtalaisen pitkä. Kaikki lainat voi maksaa myös kuukauden maksuajalla. Tätä lyhyempiä maksuaikoja ei ole kuitenkaan mahdollista saada.

Kun pikavippi on myönnetty, hakijan kotiin toimitetaan kuukausittain lasku maksueristä. Kaikki lainat lyhennetään kuukausittaisina tasaerinä. Maksuajoista voi myös sopia suoraan puhelimitse Ostosraha.fi – asiakaspalvelun kanssa.

Hae Ostosrahaa tästä 400-2500€ >>