Pikavippi.fi on suomalainen palvelu, joka tarjoaa pikavippejä ja kulutusluottoja asiakkailleen. Pikavippi.fi – palvelusta on erittäin helposti nähtävillä eri lainojen korkoprosentit ja hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa.

Siirry heti: Pikavippi.fi >>

Sivusto on myös vastuullinen ja kertoo omalta osaltaan selvästi pikavippien riskeistä, koroista ja maksujen maksamatta jättämisten seuraamuksista. Myös tällä sivustolla muistutetaan, että velkakierteessä olevat ihmiset eivät ottaisi pikavippejä ja näin pahentaisi jo ennestään velkakierrettään. Täältä pikavippiä ottaessasi et saa varmasti yllätyskuluja, sillä kaikki kulut ovat eritelty myös jokaisessa perintätoimenpiteen vaiheessa. Mikäli asiakas tutustuu näihin kunnolla, ei yllätyksiä pääse tulemaan.

Sivustolta löytyy myös selkeä taulukko jossa lukee haetut summat, maksuajat ja niistä aiheutuvat kulut. Yrityksen sivuilla on myös selkeä vippivertailu, mutta tiedot eivät aina ole ajan tasaisia. Kannattaa siis tarkistaa pikavippien kulujen suuruus aina jokaisen pikavippitarjoajan sivuilta erikseen.

MITEN PALJON PIKAVIPPIÄ VOI SAADA?

Pikavippi.fi myöntää 50-1000€ pikavippejä, ja 400-2500€ kulutusluottoja.

18-vuotiaat saavat enintään 300€ lainoja, kun taas yli 20-vuotiaat voivat hakea isompiakin lainoja.

PIKAVIPIN HAKEMINEN

Lainan hakeminen käy kätevästi vippi.fi – kotisivuilla, puhelimitse soittamalla tai vanhoille asiakkaille yksinkertaisella tekstiviestillä. Kaikkien lainaa hakevien luottotiedot tarkistetaan. Lainan hakemiseen ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Pikavippiä voi hakea joko puhelimitse tai kotisivujen kautta.

Mikäli pikavippejä haetaan Osuuspankin, Sammon, Nordean, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin tai Tapiolan tileille, maksut tulevat tilille samana päivänä (yleensä välittömästi) lainapäätöksen tekemisestä. Muiden pankkien ollessa kyseessä maksun kirjautuminen tilille kestää 1-2 arkipäivää.

PIKAVIPIN MAKSAMINEN

Kaikissa Pikavippi.fi – lainojen maksuissa voit valita maksuajaksi 14vrk, tai 1 tai 2 kuukautta. Kulutusluotoilla maksuajat ovat pidemmät (jopa 36kk). Lainan takaisinmaksuajan voit päättää lainaa hakiessasi. Pikavippi.fi – sivuston maksuja hoitaa Svea Rahoitus. Pikavippien hakijalle toimitetaan lasku kotiin, josta näkyvät kaikki maksutiedot ja eräpäivät.

Pikavippi.fi mahdollistaa myös maksujen sopimisen erikseen asiakaspalvelun kanssa, mikäli maksun kanssa tulee ongelmia tai äkillisiä muita vaikeuksia, jotka estävät erien suorittamisen.

Täytä ilmainen nettihakemus täällä >>