Risicum on vuonna 2005 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa pikalainaa niin netissä kuin kännykälläkin. Yritys mainostaa, että lähes 200 000 suomalaista on jo käyttänyt yrityksen lainapalvelua.

Siirry: Risicum.fi

Luottamusta yritykseen herättää Suomalaisen Työn Liiton yritykselle myöntämä avainlippu, joka on tae palvelun korkealaatuisuudesta ja turvallisuudesta. Yrityksellä on myös aluehallinnon hyväksyntä toimintaansa. Sivustolta on myös helposti löydettävissä rekisteriseloste, sekä sanastoa pikavippien ja lainojen maailmaan. Tämä helpottaa etenkin uusia asiakkaita lainojen hakemisessa ja niiden käyttöehtojen ymmärtämisessä.

Huonona puolena asiakaspalvelumahdollisuuksista sen verran, että asiakaspalveluun puhelimitse yhteyden ottaminen on melko hinnakasta, 1,5€ minuutti + pvm. Tämän vuoksi, jos mahdollista, asiakaspalveluun suunnatut kysymykset kannattaa lähettää sähköpostitse.

MITEN PALJON PIKAVIPPIÄ VOI SAADA?

Risicumin pikavippien ja kulutusluottojen saaminen on porrastettu hakijan iän mukaisesti. 18-vuotias voi saada pikavippiä 50-250€. 20-vuotias voi saada lainaa jopa 400€ kun taas yli 23-vuotias voi saada pikavippiä jopa 1000€.

PIKAVIPIN HAKEMINEN

Lainoja voi hakea Internetistä hakemuksen avulla, puhelimitse soittamalla tai yksinkertaisesti tekstiviestillä. Kaikkiin tapoihin on ohjeet Risicum.fi – sivustolla. Risicumin lainoja hakiessa et tarvitse takaajia tai vakuuksia lainan saamiseen. Sinun on kuitenkin oltava täysi-ikäinen eikä luottotiedoissasi saa olla maksuhäiriömerkintää. Hakijalla tulee olla Suomessa oleva vakituinen osoite, ja hänen tulee olla Suomen kansalainen.

Lainoja voi hakea vuorokauden ympäri, mutta lainapäätökset ja maksut tapahtuvat arkisin ma-su klo 7-23. Ennen hakemuksen hyväksymistä näet erittelyn lainasta – lainasumman ja muut kulut. Näin maksut tai muut kulut eivät yllätä käyttäjää. Muistathan tarkistaa nämä ennen lainahakemuksen hyväksymistä.

Pikavippejä / lainoja ei myönnetä kuin yksi kerrallaan / henkilö.

PIKAVIPIN MAKSAMINEN

Risicum – pikavippien maksuajat ovat 2 viikkoa, kuukausi tai kolme kuukautta. Laskut toimitetaan joko lainan hakijan kotiin postitse, tai ne saa halutessaan sähköpostitse. Myös mahdollisista maksuongelmista pystyy sopimaan tämänkin yrityksen kanssa.

Maksumuistutukset lähetetään aina paperilaskuina lainanhakijan kotiosoitteeseen. Niitä ei ole mahdollista saada sähköisenä.

Ota lainaa Risicumilta jopa 1000€ tästä!